Klanten geven ons een 9.5/10!

Moowi Steps Manilla 2 stuks

Prijs en beschikbaarheid

SKU: m07006877

Beschikbaarheid: Op voorraad
Dit product wordt direct verzonden vanuit ons magazijn.

€57,95
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten
Kleur:

Omschrijving

LET OP: Alleen geschikt voor stenen en betonnen muren. GEEN holle wanden!

Katten zijn van nature nieuwsgierige jagers die graag de hoogte opzoeken. Binnenshuis hebben ze hier maar beperkt de ruimte voor. Hou je jouw poezenvriend graag tevreden? Help ze dan de hoogte in!


Klimmen & klauteren

Met de Wall Steps van Moowi stimuleer je het natuurlijke gedrag van je kat. Zo kunnen ze hun energie kwijt door te klimmen en komen ze daarna tot rust op het hoogste plekje in huis.

Plezier voor groot en klein – Slanke poes of dikke kater, met een draagkracht tot 10 KG zijn de Moowi Wall Steps er voor iedere kat. Ook voor kittens zijn ze het perfecte vermaak. Wel pas vanaf 16 weken oud, voor die tijd zijn ze motorisch niet compleet ontwikkeld.

Bescheiden ontwerp – Een onzichtbaar ophangsysteem maakt dat de Wall Steps aan de muur lijken te zweven. Combineer dit met natuurlijke materialen en je krijgt een Wall Step die elke muur flatteert. Hou het simpel met één of twee steps of breid uit tot een waar katten klimparadijs met hangplanken en andere klimonderdelen.

Makkelijke montage – Met de Nederlandstalige handleiding én een instructievideo is het monteren een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt is een (beton)boor, een moersleutel (10 mm) en een hamer. Let op: de steps kunnen niet aan holle wanden worden bevestigd.

Duurzaam materiaal – Je kat verdient het beste. Daarom zijn de steps vervaardigd uit 100\% natuurlijk touw zonder chemische toevoegingen. Kies uit Sisal, Manilla of Katoen touw en ga voor de look die het beste past. Veilig voor mens én dier.


Houd je kat mentaal en fysiek fit met de Wall Steps van Moowi. Een simpel opstapje of een complete klimmuur, de mogelijkheden zijn talrijk. 100\% natuurlijk en binnen no time aan de muur. Voor een tevreden poes of kater.


30 dagen bedenktijd

Toch niet helemaal overtuigd, of klopt er iets niet? De Moowi wall steps zijn binnen 30 dagen te retourneren.

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 280 x 65 x 65 mm

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met zaterdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €25,00 Orderbedrag boven €25,00
Brievenbuspakje+ met Track & Trace€4,95 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€4,95 Géén verzendkosten!
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€4,95 Géén verzendkosten!

Ophalen in Waddinxveen (NL)

Verzendmethode
Ophalen in WaddinxveenGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie