Klanten geven ons een 9.5/10!

Moowi Wall Steps - Wit - 3 stuks

Prijs en beschikbaarheid

SKU: m07007024

Beschikbaarheid: Op voorraad
Dit product wordt direct verzonden vanuit ons magazijn.

€52,95
Inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten
Kleur:

Omschrijving

Katten hebben een talent om op de meest onmogelijke plekken te klimmen en te balanceren, en wij begrijpen dat hun nieuwsgierige aard nooit stopt. Daarom introduceren wij de Moowi Wall Steps - Sterke en stijlvolle wandplankjes waarop ze hun klimkunsten kunnen vertonen.

Naast hun functionaliteit voegen de Moowi Wall Steps ook een vleugje stijl toe aan jouw interieur!



Katten-Goedkeuring Gegarandeerd: Jouw kat zal dol zijn op de uitdaging die Wall Steps bieden. Deze cirkelvormige muurplankjes zijn gemaakt om te klimmen, te springen en te verkennen - precies zoals poezen het leuk vinden!

Sterk én Stijlvol: Vergeet lelijke kattenproducten die je het liefst zou willen verstoppen. De Moowi Wall Steps zijn ontworpen met oog voor design, zodat deze naadloos opgaan bij de rest van je interieur. En met een draagvermogen tot 12 KG zijn deze steps buitengewoon sterk – dus zelfs als je kat een beetje te veel geniet van een snackfestijn, houden deze steps stand.

Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde montagematerialen kun je de plankjes moeiteloos aan de muur hangen. Montagemateriaal bevat: negen meegeleverde witte Torx schroeven van 4 cm + pluggen.

Het Catwalk Effect: Gun je kat het gevoel van de catwalk, elke dag in je eigen huis! Laat je kat paraderen en poseren op hun eigen stijlvolle Wall Steps.

Stimuleer de Natuurlijke Instincten van je kat: Katten zijn van nature nieuwsgierige en speelse dieren. Met de Moowi Wall Steps geef je je kat de mogelijkheid om te klimmen, springen en observeren, wat hun fysieke en mentale gezondheid bevordert.

Kattenmagneet voor Instagramwaardige Foto's: Maak je klaar om de schattigste en grappigste kattenfoto's ooit te maken. Wall Steps zijn niet alleen leuk voor je kat, maar ook voor jouw sociale media!


Dus, als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kat te verwennen, kies dan voor de Moowi Wall Steps. Een perfecte klimmogelijkheid voor jouw kat, terwijl jij geniet van een stijlvolle en opgeruimde leefruimte.


Dat wordt een dag vol gegiechel, gespin en geluk voor jouw kat!

Bestel nu!

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 220 x 250 x 65 mm

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met zaterdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar Nederland (NL)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €25,00 Orderbedrag boven €25,00
Brievenbuspakje+ met Track & Trace€4,95 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace€4,95 Géén verzendkosten!
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€4,95 Géén verzendkosten!

Ophalen in Waddinxveen (NL)

Verzendmethode
Ophalen in WaddinxveenGéén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie